Nieuwe website Hoefsmid Ramon

Welkom op de nieuwe website van Hoefsmid Ramon! 

Het was hoog tijd voor verandering. Zoals je ziet werkt deze website ook zeer goed vanaf mobiele telefoon of tablet. Achter de schermen is elk element door hemzelf aan te passen, waardoor hij niet afhankelijk is van een webbouwer.

 

Hoefsmid Ramon zal regelmatig een blog schrijven met informatie waar de amateur en/of professional wat mee kan. Hoefverzorging is immers een belangrijk onderdeel voor het welzijn van het paard.

 

Deze website is ontwikkeld door Ramon's partner Wendy Scholten, die ook voor de teksten en mooie foto's heeft gezorgd. Na het zien van deze website ook interesse om er één door haar te laten maken? Vraag dan een offerte bij haar aan via info@wendyscholten.nl.

 

Goed om te weten: Hoefsmid Ramon staat ook voor jou klaar voor advies en tips. Laat gerust een vraag achter via de email of app. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de blogs? Laat je emailadres dan achter onder de foto.